Zeilen

Wilhelmina

Wij varen met de Wilhelmina, een Kolibri 950. Een houten boot uit 2005, gebouwd op de Kolibriwerf in Stompwijk. Wij hebben de boot in 2011 gekocht. 

Het ontwerp en de bouw van de Kolibri 950 maken er een veelzijdig jacht van. Het snelheids-potentieel van de 950 maakt overtochten naar bijvoorbeeld Engeland of Noorwegen tot overzichtelijke ondernemingen. Het praktische interieur bewijst zowel onder zeil als in de haven zijn waarde. 

Onderdeks vindt u stahoogte door de gehele kajuit. Voorin het jacht een dubbele kooi van Hollandse lengte, met hieronder waterdichte compartimenten welke als bergruimte beschikbaar zijn. Frisse lucht door het ventilatievluchtluik. In de salon 2 langsbanken waar 6 volwassenen plaats kunnen nemen. Hiertussen een tafel met opklapbare bladen en een flessenopbergvak. Uiteraard makkelijk bereikbare opbergvakken. En onder alle gangboorden afsluitbare kasten.

Aan stuurboord de langsscheepse navigatiehoek met kaartenopbergvak en genoeg ruimte voor instrumenten. Hiertegenover de kombuis met wasbak en cardanische oven/kookstel en ruimte voor een koelvak. Naast de kajuit-ingang een grote afgesloten ruimte voor toilet en wastafel. In het achterschip aan bakboord een dubbele kooi en aan stuurboord ruime bakskisten.

Zeilen

Quantum grootzeil

Quantum rolfok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Genaker

Navigatie apparatuur

Besturing

Raymarine SPX-5 Tillerpilot met 6002 bediening

Bouvaan Windvaan

Reddingsmiddelen

Seago reddingsvlot

Reddingsvesten

Spinlock deckvest 6D Reddingsvest – 170N 1 – pacific blauw
Oceansignal RescueME MOB1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *