Dublin

Tot mijn grote vreugde was de band van mijn fiets vanochtend nog vol. Om ongeveer 10 uur vertrok voor het laatste stuk van mijn reis. Even als gisteren was het mooi weer. Het landschap was ook leuk, doch de in mijn ogen nog aanzienlijke heuvels kon ik niet zo erg waarderen.

Om ongeveer 1 uur was ik in Dublin. Ik heb mijn fiets bij de cloak room van het busstation gestald. De rest van de middag heb ik door Dublin geslenterd. Slechts met moeite kon ik wat giften mee te brengen. Ik moest lang wachten op mijn pizza. Toen ik weer wilde fietsen was de band weer leeg. ik besloot daarom maar met de trein naar Dun Laoghaire te gaan. Om mijn Ierse geld kwijt te raken, heb ik daar nog wat souvenirs gekocht.

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *