Transamerica dag 11: Rustdag 1

Elke 6e dag

Bij de planning uitgegaan van gemiddeld 100 kilometer per dag. Bij de uitvoering uitgaan van 5 dagen 120 kilometer, de 6e dag een rustdag. De eerste dagen zouden wat korter zijn, daarna proberen dat aan te houden.

Keith and Nancy

Broer Koos adviseerde me om Letchworth State Park te gaan. Daar ontmoet ik hem en mijn schoonzus Nancy. Ik sta bij hun op de campsite. Gisteravond hebben ze me opgewacht met een lekker avondmaal en heb ik hun spiksplinternieuwe camper bewonderd. Het voelt altijd goed en warm elkaar weer te ontmoeten. We spreken elkaar elke 2-3 weken door de telefoon. Fysiek hebben we elkaar in 2019 voor het laatst gezien toen zij in Nederland waren.

Letchworth

Een heer Letchworth heeft de grond langs de Genesee Rivier geschonken aan de staat New York. In de crisisjaren is hier als vorm van werkverschaffingsproject in de crisisjaren dit park aangelegd. De rivier heeft door de eeuwen heen een diepe kloof geslepen, waarin meerdere watervallen liggen. Een prachtige rustige plek in dezelfde staat waar ik een week geleden door Manhattan fietste.

Twee broertjes
Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *