Transamerica dag 35: Rustdag 5

Michael en Cheri

Michael

Michael is een van de zoons van mijn oudste broer. Geboren in Michigan en opgegroeid in Oregon. Zijn vrouw Cheri is opgegroeid in de omgeving van Chicago. Michael verkoopt programma’s aan pensioenfondsen en banken, waarmee deze pensioenopbouw en uitkeringen kunnen beheren. Cheri is medisch geneticus, werkte eerst bij het plaatselijke ziekenhuis en nu voor een bedrijf dat via internet consulten geeft. Michael en Cheri hebben ons met toen baby Andrew acht jaar geleden bezocht in Rotterdam.

Rudy met baby Andrew in 2014

David, Jonathan en Andrew

Jonatan en Andrew

Michael en Cheri hebben drie zonen. David is 14 jaar, Jonathan wordt volgende week 10 jaar en Andrew is 8 jaar.

David, Jonathan, Andrew, Jimmy, Rudy

The Plains

Vandaag een rustige dag bij Michael, Cheri en hun jongens. Weer eens de krant gelezen en me voorbereiden op de komende week over wijde vlakten van Minnesota en South Dakota. Het deel waar ik het meest tegen op zie: saai, grote afstanden tussen voorzieningen en mogelijk tegenwind. De verwachtingen zijn dat er een hittegolf komt met wisselende winden. Morgen wind mee, dinsdag tegenwind. Programma met stevige dag afstanden en een reserve dag. En waarschijnlijk steeds een vroege start om de hitte te mijden.

Stillwater

Cheri, Jonathan en Andrew

We hebben’s avonds gegeten in Stillwater, een authentiek stadje aan de St.-Croix Rivier. Stillwater is in 1840 gesticht en groot geworden omdat vanaf hier hout uit het noorden over de rivier naar de Mississippi en het zuiden kon worden vervoerd.

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1055

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *