Transamerica dag 86: Rustdag 8 McMinnville

Vijf zonen

Mijn oudste broer Piet en schoonzus Jellie zijn in 1984 met hun vijf zonen vanuit Michigan naar Dayton in Oregon verhuisd. In 2000 zijn ze in het grotere en vlakbij Dayton liggende McMinnville gaan wonen. Twee van mijn neven wonen nog steeds in McMinnville: David en Brian. Ik logeer bij Brian en Caroline. ‘sAvonds een gezellige get together met de McMinnville familie, met pizza’s.

Augie

David en Erin en Augie

Neef David is de tweede zoon van Piet en Jellie. Hij werkt bij een bouwbedrijf dat vooral huizen bouwt. Hij heeft een zoon Augie uit een eerder huwelijk. Hij woont samen met Erin. Augie heeft in mei zijn High School afgerond. Hij gaat in september voedingswetenschappen studeren aan de Oregon State University in Corvallis.

David en Erin

Brian en Caroline

Carson
Caroline en Chantelle

Brian is de tweelingbroer van Michael uit Shoreview MN. Hij is sinds 2009 getrouwd met Caroline. Brian werkt als elektricien. Caroline werkt bij een wijnmakerij. Caroline heeft twee dochters uit haar eerste huwelijk: Monica en Ali. Monica heeft een zoon Carson van 2 en dochtertje Chantelle van 8 maanden. Alli heeft ook een dochtertje van 8 maanden: Addinson. Addinson heeft half mei een hartoperatie gehad.

Monica
Alli en Addinson
Brian

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1073

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *