Singlehanded zeilen in de nacht

enkhuizen bij nacht
enkhuizen bij nacht

“Hoe fantastisch was mijn avontuur! Hoewel het ‘s nachts zeilen naar Lelystad in eerste instantie niet mijn eerste keuze was, heeft de voorspelde windkracht van 7 tot 9 Bft me gemotiveerd om het gewoon te doen. Na het klaarmaken van de boot in Enkhuizen, begon mijn avontuurlijke reis langs het slapende Enkhuizen. Met de wind in mijn zeilen voer ik door Krabbegat en richting Lelystad. Ik voer zonder motor, en genoot daardoor extra van het rustige zeilen en de ongerepte omgeving. Elk moment van deze trip was speciaal, maar vooral de herinneringen aan mijn eerste singlehanded zeiltocht maakten deze reis bijzonder. Het navigeren door de verschillende regenbuien, de laagwaterboeien en enkele uitdagingen onderweg, gaven me een geweldige boost van vertrouwen in mijn zeilkunsten. Bij aankomst in de havenkom van Flevo Marina kon ik tevreden terugkijken op een geslaagde tocht! ” (tekst AI)

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 978

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *