Alfriston-Bognor Regis

Identiek 

Vanochtend eerst nog een stukje grindweg. Een klein beetje op en neer. Wel veel gaten en plassen. Op een van die plekken was er nog maar een vijf banden smal strookje droog over. Toen er ook nog een uitholling overdwars in zat, ging ik onderuit. In de struiken, maar wel met modder. Identiek aan de situatie twee jaar geleden in de Peel op de Dutch Divide. 

Boulevards

Badhuisjes langs de kust

Vandaag veel langs de kust fietsen door badplaatsen als Brighton. Over de boulevards die zeker op een zonnige zondag druk zijn. Priority for pedestrians , dus veel zigzaggen. Om de een of andere reden reageren Engelsen niet op fietsbellen. Dat was me al op de diverse voet-/fietspaden opgevallen. Het is ook niet op dat ze oortjes in hadden of hun gehoorapparaat uit hadden staan. 9 van de 10 reageren niet. Pas als je vlak achter ze bent, geven ze sjoege en maken ze ruimte. Op de boulevards heb ik de fietsbel dan ook niet gebruikt. 

Woonstraatje bij Brighton

Wassen 

Zes dagen onderweg en een modderbad waren reden om op zoek te gaan naar een wasserette. Gevonden in Felpham, redelijk op de route. Gaf de kans om apparaten op te laden. Op de boerencampings is de stroomvoorziening beperkt. Gisteren was het bereik helemaal flut.

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1055

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *