Transamerica dag 74: Boise ID

Jesuslovesyou

Onze campground heeft een christelijke eigenares. Een gebouw voor groepsbijeenkomsten is getooid met een groot kruis. Alsof het een kerk is. Ook naast de deur van haar woonhuis hangt een kruis. Het wordt helemaal duidelijk als ik haar betaal en vraag om het wachtwoord voor de WiFi: Jesuslovesyou. Onderweg valt het wel vaker op dat God en Jezus op onverwachte plekken worden gepresenteerd.

Alles is betrekkelijk

Mores Creek

Vanochtend rijden we om acht uur nog door het dal van de Mores Creek. We fietsen omlaag, het is 12 graden en de zon komt nog niet over de bergen. We zijn blij met elk stukje weg waar de zon wel schijnt. Drie uur later zijn we uit het dal. De bomen zijn verdwenen, de heuvels zijn kaal. We klimmen 200 meter over de laatste heuvel voor Boise en zijn blij om even in de schaduw te zitten.

Lekke band

Vanochtend na 2 1/2 maand en 6200 kilometer de eerste pech: een lekke band. Een dun stukje ijzerdraad was door de buitenband gedrongen. In de schaduw op de hilltop de buitenband vervangen.

Laatste dag samen

In Boise eindigt Willy’s fietstocht na 31 dagen en 1943 kilometers. Gemiddeld 63 kilometer per dag. De langste dag afstand was 110 kilometer naar Clearmont, Wyoming. De kortste dag afstand was 32 kilometer naar Lowman, Idaho. Zij vliegt morgen terug naar Nederland vanuit Boise.

Shoreview-Boise

Richard

In Shoreview, Minnesota heb ik neef Michael en zijn familie bezocht. Vandaag, na bijna 2000 kilometer bij neef Richard en zijn vrouw Jaimie en dochter Jilly in Boise aangekomen. Hun zoon Paul is deze week op een padvinderskamp. Vijf minuten voor ons, waren mijn broer Piet en schoonzus Julie vanuit Arizona aan.

Jamie
Jilly en hond Jack

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *