Transamerica dag 58: Grant Village, Yellowstone WY

Geisers

Vandaag langs de westoever van Lake Yellowstone naar Grant Village gefietst. Op en neer tussen de 2350 en 2400 meter hoogte. Ansichtkaartachtige vergezichten over het meer en de bergen daarachter. Bij West Thumb Geyser Basin een wandeling gemaakt tussen de geisers. Zwaveldampen boven borrelende vijvers. We hadden gisteren ook al op een paar plekken langs het meer zwaveldampen ontdekt.

WiFi en mobiel bereik

Lake Yellowstone

Het bereik van onze mobiele telefoon via T-Mobile is niet geweldig. Dat betekent dat we meestal afhankelijk zijn van WiFi. In de meeste motels en particuliere campings hebben ze dat. Niet in en rond Yellowstone. In onze lodge Pahaska hadden ze een zwakke WiFi, die alleen te gebruiken was in het bijbehorende restaurant. In Grant Village is op een plek een zwakke Wifihotspot. Te zwak voor het uploaden van een blog.

Nachtbrakers

Naast onze kampeerplek was een groepsplek. Daar stonden tenten, maar was de hele middag en avond niemand te zien. De groep kwam om 23 uur terug van een dagtocht in Grand Teton National Park. Twintig jongens in de tienerleeftijd. Het bleek een groep van een joodse school in Denver te zijn. Het duurde tot na middernacht voordat de meute te bed lag.

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 978

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *