Rondje Duitsland

Afstand: 72,4, Gemiddeld: 21,3, Max: 46,3, Klim: 558m
Vertrek: 10.00, Aankomst: 14.15
Zon: 3/4 uur, Regen: 0 uur, Temp 7C, Wind NO3

lekke band bij vertrek in het binnenhof van het hotel

Weer een lekke band

Op mijn fietstochtje van donderdag was ik met mijn racefiets met dunne en gladde bande een grindpad op gereden. Goed te fietsen tot de laatste paar 100 meter, steil omlaag met los grind en takken Dat bleek te veel voor mijn voorband de binnenband vervangen door een andere, met al meer plakkers Die vond het na een dag welletjes en stond vanochtend leeg Die vervangen door een nieuwe binnenband die ik vrijdagochtend in Mechelen had gekocht

Naar Duitsland

We waren gisteren naar het zuiden en westen geweest, vandaag ging we naar het oosten Naar Duitsland: een volkomen ander landschap. Veel vlakker, met veel akkerbouw. Net als in Zuid Limburg hier ook de nodige steenkoolmijnen In Aldenhoven geluncht Daarna weer terug naar het westen Vlak voor de grens wordt het landschap weer heuvelachtiger. Bijna op de grens Kasteel Rimburg.

Met Wybren voor kasteel Rimburg

Verstedelijkt Limburg

Eenmaal weer in Nederland komen we in het verstedelijkte Landgraaf, Heerlen en Kerkrade terecht. Bij ons hote afscheid genomen. Wybren met de au naar Deventer ik met de trein naar Rotterdam. Als toetje het laatste stukje langs de Rotte naar Ommoord.

Rudy Schoonveld
Rudy Schoonveld
Artikelen: 1073

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *